Odaberi jezik

Vaši vas trenuci čine onime što jeste. Stoga ih volite, dijelite, osjećajte i njegujte. A sada svaki put kada osjetite meke i njegujuće balzame i maslace za usta iz Labella, ponovno ćete se podsjetiti da kada njegujete trenutak, ono što se jednom činilo običnim, sada se čini izvanrednim.

Pogledajte našu najnoviju kampanju #CareForTheMoment i pronađite nadahnuće u trenucima iz vlastitog života. Zatim kliknite na kraj da biste izradili vlastiti personalizirani videozapis.

IZRADITE VLASTITI MINIFILM

Kada njegujete trenutak, život se čini izvanrednim. Zašto se onda ne prisjetite koliko je dobar osjećaj kada vrijeme provodite radeći stvari koje volite raditi, s ljudima s kojima ih volite raditi?

Da biste izradili vlastiti minifilm od svojih omiljenih trenutaka, jednostavno odaberite šest fotografija koje vam najviše znače, s Facebooka, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

ULJEPŠAJTE I ZAŠTITITE SVAKI TRENUTAK

Kada pristupate životu s osmijehom na licu i Labellom u džepu, sve se čini boljim, njegova njegujuća, meka tekstura ne samo da će vam omogućiti da još više uživate u svakom trenutku, već će njegova intenzivno hidratacijska i obnavljajuća svojstva dati vašim usnama istovremenu i dugotrajnu zaštitu

ŠIROKA LINIJA NJEGE

O kojem se god trenutku radilo, možemo vam pomoći da ga maksimalno iskoristite našom širokom linijom proizvoda za njegu usana. Naši balzami za usne sprečavaju isušivanje i u najtežim uvjetima, intenzivnom njegom i dugotrajnom hidratacijom.

Ako želite iskustvo koje će probuditi vaša osjetila, možete ugoditi svojim usnama našim iznimno njegujućim aromatičnim maslacima za usne, koji će vam trenutačno pružiti hidratizirane usne i prekrasno mek sjaj. Kližite dolje da biste otkrili cijelu liniju.

Pratite nas

Facebook Instagram YouTube